Berk Hakman

Berk Hakman Fan sitesine hosgeldiniz. foruma girmek için anasayfaya tıklayınız..
 
KapıKapı  AnasayfaAnasayfa  TakvimTakvim  GaleriGaleri  SSSSSS  AramaArama  Üye ListesiÜye Listesi  Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

 

Zafer Ergin

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
Yazar Mesaj
berk_nurdiş
yönetici
yönetici
avatar

Kadın
Yaş : 22 Kayıt tarihi : 23/06/08 Mesaj Sayısı : 994 Nerden : вєяк нαкмαηıη кαℓ İş/Hobiler : вєяк нαкмαη
üyenin aktifliği
üyenin aktifliği:
100/100  (100/100)
üyenin aldığı uyarılar:
1/100  (1/100)
üyenin seviyesi:
70/100  (70/100)

MesajKonu: Zafer Ergin   C.tesi Haz. 28, 2008 9:36 pm

Zafer Ergin


Zafer Ergin (d. 30 Ağustos 1942) Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu.
Dil Tarih Coğrafya Fakültesi, Sanat Tarihi bölümü mezunudur. Ankara Deneme Sahnesi'nden yetişmiş, çeşitli film ve dizilerde rol almıştır. Kurtlar Vadisi dizisindeki rolüyle zirveye çıkmıştır.

Rol aldığı bazı oyunlar



  • Quartet
  • Kuklacı
  • Bankta İki Kişi
  • Arturo Ui'nin Önlenebilir Tırmanışı
  • Maymun Davası
  • Bağdat Hatun
  • Üç Tatlı Cadı


Filmografisi



  • Ankara Cinayeti (film) - 2006
  • Arka Sokaklar - 2006 Rıza Baba
  • Döngel Karhanesi - 2005 Başkan
  • Kanlı Düğün - 2005
  • Zalim - 2003
  • Kurtlar Vadisi - 2003 Mehmet Karahanlı-Baron
  • Hırsız (film)- 2001
  • Deli Yürek: Bumerang Cehennemi - 2001 Şeref
  • Berlin in Berlin - 1993
  • Bir Tren Yolculuğu - 1988
  • Yaprak Dökümü - 1987
  • Çalıkuşu - 1986
  • Bağdat Hatun - 1981
Kullanıcı İmzası
_________________

Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
denizdefnedevrim
yönetici
yönetici
avatar

Kadın
Yaş : 23 Kayıt tarihi : 26/06/08 Mesaj Sayısı : 2774 Nerden : İş/Hobiler :
üyenin aktifliği
üyenin aktifliği:
100/100  (100/100)
üyenin aldığı uyarılar:
0/100  (0/100)
üyenin seviyesi:
80/100  (80/100)

MesajKonu: Geri: Zafer Ergin   Paz Tem. 06, 2008 10:40 am

arkadaşlar zafer ergini kurtlar vadisinden çıkmasının sebebi dizinin tarikat bağlanyısı olmasıymış bunu öğrenince diziden çıkmış ve sanırım özgü namal da aynı sebepten dolayı dziden ayrılmış ama bundan emin değilim
Kullanıcı İmzası
_________________
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
BERK_cemre_RR
berk hastası
berk hastası
avatar

Kadın
Yaş : 22 Kayıt tarihi : 28/06/08 Mesaj Sayısı : 1297 Nerden : Berkimin gözlerinden Sarpımın gülüşünden İş/Hobiler : Berk Hakman HAYRANLIĞI...Sarp Levendoğlu HAYRANLIĞI..
üyenin aktifliği
üyenin aktifliği:
80/100  (80/100)
üyenin aldığı uyarılar:
0/100  (0/100)
üyenin seviyesi:
60/100  (60/100)

MesajKonu: Geri: Zafer Ergin   Çarş. Tem. 23, 2008 10:39 pm

Bu adama oyndaığı karaterin resmi görevi varsa çok yakışıyor.
Kullanıcı İmzası
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
Sponsored content





MesajKonu: Geri: Zafer Ergin   

Kullanıcı İmzası
Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Zafer Ergin

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var: Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Berk Hakman :: extra :: yerli dizi oyuncuları -
Untitled Document
En Çok Mesajı Olanlar
Ayın En Çok Mesaj Yazan Üyeleri
Yeni Mesajlar Görüntüle
Kendi Mesajlarınız
Cevaplanmamış Mesajlar
Bedava forum | © phpBB | Bedava yardımlaşma forumu | Suistimalı göstermek | Yetkinblog.com