ben nurdan sarı saçlı mavi gözlü 1.69 boyunda bi kısım..büşra yağmur su sezin ezgi((bu siteden))en iyi arkilerimdir...FANATİK CİMBOMLUYUMMM...ölümüne ardayı ve berki seviyorummmmmmmm..
ben nurdiş ayrıca bi özelliğim var kendimi çekmeyi fotoğraf çekilmeyi çoooook seviyorummm
Misafir
Misafir
Konu: Geri: işte ben Paz Tem. 06, 2008 8:42 pm
ben yağmur esmerim boy. ve kilo uzun zmndır takip etmedim sonra yazarım fanatik fenerliyim siyasetle ilgiliyim olan bitenler e ben deniz ve defne aşkının iddialıyım en byk fanıyım hatırla sevgiliyi dnizi defneyi dewrimi harunu ..... hiç unutamam yrn bl bol yzrm yeni geldim birz yorgunum...
ben seda en çok yapmayı sevdiğim şey kitap okumaktır ama siyasi kitaplar e tabi müzik dinlemeyi de unutmamak lazım ama özgün müzik öyle demet akalın hande yener hepsi fln dinlemem ben deniz ve defne aşkına bayılıyorum her gün hatırla sevgiliden bi bölüm izlemezsem uyuyamam(çok ciddiyim)ama deniz defne sahneleri tabiki bide devrimcilerin olduğu sahneler vee en önemliside büyük bir BERK HAKMAN VE BELÇİM ERDOĞAN fanıyım
İş/Hobiler: pc ve tv :)))
üyenin aktifliği üyenin aktifliği: (70/100) üyenin aldığı uyarılar: (0/100) üyenin seviyesi: (90/100)
Konu: Geri: işte ben Paz Tem. 20, 2008 7:36 am
bende sezin boyum 1.65 den fazladır uzun suredır olcmedım koyu kumral saclarım war ela gözlüyüm gözlük kullanıorum fanatik GALATASARAYLIYIM ayrıca avı ve imzadan da anlasıldıgı gıbı arka sokakların takıpcısıyım
Misafir
Misafir
Konu: Geri: işte ben Paz Tem. 20, 2008 10:20 am
ben yağmur siyasetle ilgii kitap okumayı çok severim bu tür konuları ykn geçmişimizi araştırırım ve herşeyi sonuna kdr yaparım
Misafir
Misafir
Konu: Geri: işte ben Ptsi Tem. 21, 2008 2:15 pm
bn büşraa siyah saçlı siyah gozluuyummm... defnedeniz aşkını denis gezmişi semihi sonatı we tabiki fb we semihi çoq sewerimm
Merhaba ben CEMRE...1.70-1.71 boyundayım....Kahvrengi saçlarım var....açık kahvernegi gzöleirm var....KOYU GALATASARAYLIYIM .....Basketbol oynamasını,reism yapmasını,resim çekmesini,kitap okumasını(hayat hikayeleri) severim.....2 yıla yakın BERK HAKMAN HAYRANIYIM (HASATASI DESEM DAHA DOĞRU OLUR)....Nurdan,Büşra,Yağmur eski siteden arkimlerdir.....