Berk Hakman

Berk Hakman Fan sitesine hosgeldiniz. foruma girmek için anasayfaya tıklayınız..
 
KapıKapı  AnasayfaAnasayfa  TakvimTakvim  GaleriGaleri  SSSSSS  AramaArama  Üye ListesiÜye Listesi  Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

 

Mahir İpek

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
Yazar Mesaj
denizdefnedevrim
yönetici
yönetici
avatar

Kadın
Yaş : 24 Kayıt tarihi : 26/06/08 Mesaj Sayısı : 2774 Nerden : İş/Hobiler :
üyenin aktifliği
üyenin aktifliği:
100/100  (100/100)
üyenin aldığı uyarılar:
0/100  (0/100)
üyenin seviyesi:
80/100  (80/100)

MesajKonu: Mahir İpek   Salı Tem. 08, 2008 9:41 pm

Mahir İpek, (d. 1972, Afşin, Kahramanmaraş) Türk tiyatro oyuncusudur. Bilkent Üniversitesi tiyatro bölümünden mezun oldu.

Filmografisi



  • O... Çocukları, 2008
  • Senden Başka, 2007
  • Elveda Rumeli, 2007
  • Ulak, 2007
  • Münferit, 2007
  • Kabuslar Evi: Son Dans, 2006
  • İşte Benim, 2006
  • Hayırdır İnşallah, 2006
  • Sensiz Olmuyor, 2005
  • Avrupa Yakası, 2004
  • Hayat Bilgisi, 2003
  • Serseri, 2003
  • Kınalı Kar, 2002
Kullanıcı İmzası
_________________
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
denizdefnedevrim
yönetici
yönetici
avatar

Kadın
Yaş : 24 Kayıt tarihi : 26/06/08 Mesaj Sayısı : 2774 Nerden : İş/Hobiler :
üyenin aktifliği
üyenin aktifliği:
100/100  (100/100)
üyenin aldığı uyarılar:
0/100  (0/100)
üyenin seviyesi:
80/100  (80/100)

MesajKonu: Geri: Mahir İpek   Salı Tem. 08, 2008 9:52 pm





Kullanıcı İmzası
_________________


En son denizdefnedevrim tarafından C.tesi Tem. 12, 2008 12:49 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
hande(brk)
berkçi
berkçi
avatar

Kadın
Yaş : 24 Kayıt tarihi : 25/06/08 Mesaj Sayısı : 219 Nerden : ѕєℓιм'ιη вσηנυкℓя İş/Hobiler : ש๏lєא๒๏l
üyenin aktifliği
üyenin aktifliği:
20/100  (20/100)
üyenin aldığı uyarılar:
0/100  (0/100)
üyenin seviyesi:
30/100  (30/100)

MesajKonu: Geri: Mahir İpek   Çarş. Tem. 09, 2008 1:08 pm

bu adam da geerçektn iioyuncu yane ..Wink
Kullanıcı İmzası
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
Misafir
Misafir




MesajKonu: Geri: Mahir İpek   Çarş. Tem. 09, 2008 2:23 pm

eed her rolün hakkınıverio
Kullanıcı İmzası
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
denizdefnedevrim
yönetici
yönetici
avatar

Kadın
Yaş : 24 Kayıt tarihi : 26/06/08 Mesaj Sayısı : 2774 Nerden : İş/Hobiler :
üyenin aktifliği
üyenin aktifliği:
100/100  (100/100)
üyenin aldığı uyarılar:
0/100  (0/100)
üyenin seviyesi:
80/100  (80/100)

MesajKonu: Geri: Mahir İpek   Çarş. Tem. 09, 2008 8:47 pm

kesinlikle iyi kötü her türlü rolün üstesinden gelebiliyo ama ben o...çocuklarında çok uyuz olmuştum
Kullanıcı İmzası
_________________
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
Misafir
Misafir




MesajKonu: Geri: Mahir İpek   Perş. Tem. 10, 2008 12:38 pm

bnce sprr bi oyunucu yha hele serseride sprr di cemoooo
Kullanıcı İmzası
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
BERK_cemre_RR
berk hastası
berk hastası
avatar

Kadın
Yaş : 22 Kayıt tarihi : 28/06/08 Mesaj Sayısı : 1297 Nerden : Berkimin gözlerinden Sarpımın gülüşünden İş/Hobiler : Berk Hakman HAYRANLIĞI...Sarp Levendoğlu HAYRANLIĞI..
üyenin aktifliği
üyenin aktifliği:
80/100  (80/100)
üyenin aldığı uyarılar:
0/100  (0/100)
üyenin seviyesi:
60/100  (60/100)

MesajKonu: Geri: Mahir İpek   Çarş. Tem. 23, 2008 10:31 pm

evet çok yiyi bir oyuncu her türlü karekteri çok güzel yapıyorrr...
Kullanıcı İmzası
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
denizdefnedevrim
yönetici
yönetici
avatar

Kadın
Yaş : 24 Kayıt tarihi : 26/06/08 Mesaj Sayısı : 2774 Nerden : İş/Hobiler :
üyenin aktifliği
üyenin aktifliği:
100/100  (100/100)
üyenin aldığı uyarılar:
0/100  (0/100)
üyenin seviyesi:
80/100  (80/100)

MesajKonu: Geri: Mahir İpek   Ptsi Ağus. 04, 2008 10:11 am

hemşerim olur kendileri k.maraş/afşin bende orda doğdum Very Happy
Kullanıcı İmzası
_________________
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
Misafir
Misafir




MesajKonu: Geri: Mahir İpek   Salı Ağus. 12, 2008 8:56 pm

bnce sprr bi oyunucu yha hele serseride sprr di cemoooo
Kullanıcı İmzası
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Sponsored content





MesajKonu: Geri: Mahir İpek   

Kullanıcı İmzası
Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Mahir İpek

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var: Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Berk Hakman :: extra :: yerli dizi oyuncuları -
Untitled Document
En Çok Mesajı Olanlar
Ayın En Çok Mesaj Yazan Üyeleri
Yeni Mesajlar Görüntüle
Kendi Mesajlarınız
Cevaplanmamış Mesajlar
Yetkinforum.com | © phpBB | Bedava yardımlaşma forumu | Suistimalı göstermek | Bir blog yaratın