Berk Hakman

Berk Hakman Fan sitesine hosgeldiniz. foruma girmek için anasayfaya tıklayınız..
 
KapıKapı  AnasayfaAnasayfa  TakvimTakvim  GaleriGaleri  SSSSSS  AramaArama  Üye ListesiÜye Listesi  Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

 

Begüm Birgören

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
Yazar Mesaj
berk_nurdiş
yönetici
yönetici
avatar

Kadın
Yaş : 22 Kayıt tarihi : 23/06/08 Mesaj Sayısı : 994 Nerden : вєяк нαкмαηıη кαℓ İş/Hobiler : вєяк нαкмαη
üyenin aktifliği
üyenin aktifliği:
100/100  (100/100)
üyenin aldığı uyarılar:
1/100  (1/100)
üyenin seviyesi:
70/100  (70/100)

MesajKonu: Begüm Birgören   Perş. Tem. 10, 2008 2:13 pm




Begüm Birgören







Begüm BirgörenDoğum tarihiDoğum yeriMesleği
20 Eylül 1982
Türkiye
Oyuncu
Begüm Birgören (s. 20 Eylül, 1982) Türk dizi ve sinema filmi oyuncusu.
13 yaşından beri tiyatro ile ilgilenmektedir. Oyunculuğa alaylı olarak başladı. Çocukluğundan beri hayali oyunculuk olan Birgören, Bahçeşehir Üniversitesi Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı mezunudur.

Filmografi



  • Nokta (2008)
  • Karayılan (2007) - Elvan
  • Kırık Kanatlar (2006) - Ayşe
  • Sen Ne Dilersen (2005) - Genç Eleni
  • Seher Vakti (2005) - Melike
  • Arapsaçı (2004)
  • Mavi Kolye (2004) - Nil
  • Pilli Bebek (2003) - Olcay
  • Beşibiryerde (2002)
Kullanıcı İmzası
_________________

Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
Misafir
Misafir




MesajKonu: Geri: Begüm Birgören   Perş. Tem. 10, 2008 2:55 pm

noktsa die bi film veya sdizimi varmış ilk kez duydum
Kullanıcı İmzası
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
BERK_cemre_RR
berk hastası
berk hastası
avatar

Kadın
Yaş : 22 Kayıt tarihi : 28/06/08 Mesaj Sayısı : 1297 Nerden : Berkimin gözlerinden Sarpımın gülüşünden İş/Hobiler : Berk Hakman HAYRANLIĞI...Sarp Levendoğlu HAYRANLIĞI..
üyenin aktifliği
üyenin aktifliği:
80/100  (80/100)
üyenin aldığı uyarılar:
0/100  (0/100)
üyenin seviyesi:
60/100  (60/100)

MesajKonu: Geri: Begüm Birgören   Çarş. Tem. 23, 2008 10:25 pm

Ben bu kızı mavi kolyeden tanıyorummm.Tatlı bi kızzz.
Kullanıcı İmzası
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
Sponsored content





MesajKonu: Geri: Begüm Birgören   

Kullanıcı İmzası
Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Begüm Birgören

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var: Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Berk Hakman :: extra :: yerli dizi oyuncuları -
Untitled Document
En Çok Mesajı Olanlar
Ayın En Çok Mesaj Yazan Üyeleri
Yeni Mesajlar Görüntüle
Kendi Mesajlarınız
Cevaplanmamış Mesajlar
Bedava forum kurmak | © phpBB | Bedava yardımlaşma forumu | Suistimalı göstermek | Bir blog yaratın