Berk Hakman

Berk Hakman Fan sitesine hosgeldiniz. foruma girmek için anasayfaya tıklayınız..
 
KapıKapı  AnasayfaAnasayfa  TakvimTakvim  GaleriGaleri  SSSSSS  AramaArama  Üye ListesiÜye Listesi  Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

 

Yeşim Büber

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
Yazar Mesaj
denizdefnedevrim
yönetici
yönetici
avatar

Kadın
Yaş : 24 Kayıt tarihi : 26/06/08 Mesaj Sayısı : 2774 Nerden : İş/Hobiler :
üyenin aktifliği
üyenin aktifliği:
100/100  (100/100)
üyenin aldığı uyarılar:
0/100  (0/100)
üyenin seviyesi:
80/100  (80/100)

MesajKonu: Yeşim Büber   C.tesi Tem. 12, 2008 12:34 am

Yeşim Büber (d. 1977 - Aydın) Sinema ve dizi oyuncusu.
Diyalog Oyunculuk Okulu`nda eğitim alan sanatçı, ilk deneyimini 1996 yılında sinemada edindi. Tv için sinema ve bilişim konularında programlar hazırladı. 2006 yılında görüntü yönetmeni Mehmet Aksın'la evlendi.

Ödülleri



  • 9. Sadri Alışık Ödülleri, 2004, En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu İnşaat filmi.


Filmografisi



  • Barda - 2007
  • Kaybolan Yıllar - 2006
  • Yolda / Rüzgar Geri Getirirse - 2005
  • Dolunay - 2005
  • Üç Kişilik Aşk - 2004
  • Arapsaçı - 2004
  • İnşaat - 2003
  • Gelin - 2003
  • Serseri Aşıklar - 2003
  • Kırık Ayna - 2003
  • Çaylak - 2003
  • Bulutbey - 2002
  • Yeraltında Dünya Var - 2001
  • Benim İçin Ağlama - 2001
  • Nasıl Evde Kaldım - 2001
  • Dedelerimi Evlendirirken - 2000
  • Zeynep - 2000
  • Şaşı Felek Çıkmazı - 2000
  • Aynalı Tahir - 1998
  • Bu Sevda Bitmez - 1996
Kullanıcı İmzası
_________________
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
denizdefnedevrim
yönetici
yönetici
avatar

Kadın
Yaş : 24 Kayıt tarihi : 26/06/08 Mesaj Sayısı : 2774 Nerden : İş/Hobiler :
üyenin aktifliği
üyenin aktifliği:
100/100  (100/100)
üyenin aldığı uyarılar:
0/100  (0/100)
üyenin seviyesi:
80/100  (80/100)

MesajKonu: Geri: Yeşim Büber   C.tesi Tem. 12, 2008 12:38 am






Kullanıcı İmzası
_________________
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
BERK_cemre_RR
berk hastası
berk hastası
avatar

Kadın
Yaş : 22 Kayıt tarihi : 28/06/08 Mesaj Sayısı : 1297 Nerden : Berkimin gözlerinden Sarpımın gülüşünden İş/Hobiler : Berk Hakman HAYRANLIĞI...Sarp Levendoğlu HAYRANLIĞI..
üyenin aktifliği
üyenin aktifliği:
80/100  (80/100)
üyenin aldığı uyarılar:
0/100  (0/100)
üyenin seviyesi:
60/100  (60/100)

MesajKonu: Geri: Yeşim Büber   Çarş. Tem. 23, 2008 10:21 pm

Kaybolan yıllarda çok güzel yapmıştı rolünü.Bence Saruhanla çok yakışıyorlar birbirlerine.Ayrıca gözleri çok güzel....
Kullanıcı İmzası
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
denizdefnedevrim
yönetici
yönetici
avatar

Kadın
Yaş : 24 Kayıt tarihi : 26/06/08 Mesaj Sayısı : 2774 Nerden : İş/Hobiler :
üyenin aktifliği
üyenin aktifliği:
100/100  (100/100)
üyenin aldığı uyarılar:
0/100  (0/100)
üyenin seviyesi:
80/100  (80/100)

MesajKonu: Geri: Yeşim Büber   Perş. Tem. 24, 2008 1:29 pm

güzel kadın da ama burnu hiç hoşuma gitmiyo yandan güzel görünmüyo hiç Very Happy
Kullanıcı İmzası
_________________
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
BERK_cemre_RR
berk hastası
berk hastası
avatar

Kadın
Yaş : 22 Kayıt tarihi : 28/06/08 Mesaj Sayısı : 1297 Nerden : Berkimin gözlerinden Sarpımın gülüşünden İş/Hobiler : Berk Hakman HAYRANLIĞI...Sarp Levendoğlu HAYRANLIĞI..
üyenin aktifliği
üyenin aktifliği:
80/100  (80/100)
üyenin aldığı uyarılar:
0/100  (0/100)
üyenin seviyesi:
60/100  (60/100)

MesajKonu: Geri: Yeşim Büber   Cuma Tem. 25, 2008 5:36 pm

Allah seda sende varyyaaaa. Very Happy Very Happy Very Happy .Şhsen ben saruhanla çok yakıştırıyorum onlarıı. king queen
Kullanıcı İmzası
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
denizdefnedevrim
yönetici
yönetici
avatar

Kadın
Yaş : 24 Kayıt tarihi : 26/06/08 Mesaj Sayısı : 2774 Nerden : İş/Hobiler :
üyenin aktifliği
üyenin aktifliği:
100/100  (100/100)
üyenin aldığı uyarılar:
0/100  (0/100)
üyenin seviyesi:
80/100  (80/100)

MesajKonu: Geri: Yeşim Büber   Cuma Tem. 25, 2008 7:10 pm

bencede yakışıyolar ama işte burnu..ama her güzelin bi kusuru olurmuş olcak o kadar
Kullanıcı İmzası
_________________
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
Sponsored content





MesajKonu: Geri: Yeşim Büber   

Kullanıcı İmzası
Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Yeşim Büber

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var: Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Berk Hakman :: extra :: yerli dizi oyuncuları -
Untitled Document
En Çok Mesajı Olanlar
Ayın En Çok Mesaj Yazan Üyeleri
Yeni Mesajlar Görüntüle
Kendi Mesajlarınız
Cevaplanmamış Mesajlar
Forum kurmak | © phpBB | Bedava yardımlaşma forumu | Suistimalı göstermek | Yetkinblog.com